Як вибрати електричну м’ясорубку

Як вибрати електричну м’ясорубку, чи є якісь секрети? Якщо ви не уявляєте своє життя без всіляких котлет, пельменів, зраз, мант, та й взагалі будь-яких інших страв з фаршу, то великою підмогою у вашому домі може стати електрична м’ясорубка. Яка, до речі, за хвилину може перемолоти до 4 кг м’яса. З допомогою м’ясорубки можна не тільки переробляти м’ясо, а також: натерти овочі, подрібнити інші продукти, приготувати сік, і навіть приготувати домашню ковбасу, використовуючи спеціальні насадки.

Якість м’ясного фаршу, що знаходиться на полицях у супермаркетах, часто залишає бажати кращого. Ніколи не дізнаєшся і не вгадаєш, що туди поклали. Та й ціна готового продукту в півтора рази більше, ніж ціна напівфабрикату. Тому справжні господині, яким небайдуже, що ж потрапляє на тарілки їх домочадців, воліють робити фарш самостійно. Залишилося тільки дізнатися, яку краще вибрати м’ясорубку.

Потужність

Перший параметр, на який варто звернути увагу, це потужність. Чим вона більше, тим легше м’ясорубці переробляти готовий продукт, і більш якісним він виходить. Оптимальною потужністю вважається 1000 Вт і більше. До того ж варто відзначити, що чим більше потужність м’ясорубки, то тим голосніше вона працює і дорожче коштує.

Якість матеріалів

Зверніть увагу на якість матеріалів: ножі, шнеки й насадки повинні бути металевими. Чим якісніше ножі, тим рідше їх доводиться заточувати.

Сам корпус м’ясорубки може бути виконаний із спеціального харчового пластику, а ось піддон, бажано, вибрати металевий. Ну і, звичайно ж, важливим фактором є наявність різноманітних насадок, функції реверсу, тобто зворотного ходу двигуна і захист від перегріву. В якості розглянемо м’ясорубку Philipps, яку розробила мама-інженер.

Провівши невелике дослідження було з’ясовано, чому люди купують електром’ясорубки.

По-перше, немає довіри до фаршу, який знаходиться в наших супермаркетах. Насправді, багато національні страви готуються саме з нього.

По-друге, електром’ясорубка значно скорочує час приготування і полегшує життя.

По-третє, це надійне, важке і серйозне пристрій.

По-четверте, коли приходить час заміни застарілої моделі на більш нову.

99% споживачів використовують м’ясорубку для приготування фаршу. З них 38% подрібнюють овочі, 25% подрібнюють рибу, 6% подрібнюють тісто.

М’ясорубка Philipps

Мясорубка Phillips

М’ясорубка Philipps відрізняється високою продуктивністю і здатна переробити до 4,5 кг м’яса за 1 хвилину. Вона виконана з високоякісних матеріалів, лоток для м’яса виконаний з металу, а її потужність становить 2000 Вт. Після готування варто одвічне питання миття посуду, і тут інженери Philipps підносять приємний сюрприз, комплектуючи свої м’ясорубки пристроєм для чищення. Очистити грати можна всього лише за 10 секунд.

М’ясорубка — це багатофункціональний пристрій, і Philipps не виняток. До неї з легкістю підходять насадки для натирання, шинкування і нарізки тонкими скибочками. А також є насадки для приготування соків з фруктів та м’яких овочів.

Вибрати саме свою електром’ясорубку не так просто серед величезної кількості моделей з різними характеристиками. Тому сподіваємося, що наші роз’яснення допоможуть вам у цій справі, і вам не доведеться ламати голову над тим, як вибрати електричну м’ясорубку.

В якості невеликої допомоги ми можемо запропонувати прочитати огляди м’ясорубок Gorenje MG2500 TJW і Moulinex. Цілком можливо, що їх здатності вас можуть зацікавити.

Як правильно вибрати техніку для будинку і для роботи