Мясорубка Gorenje MG2500 TJW — краще нестандартне рішення!

Вам потрібна м’ясорубка, в якій є все-все-все, і навіть більше? Це мясорубка Gorenje MG2500 TJW, вона більше схожа на кухонний комбайн з високою потужністю і величезною комплектацією, в якому навіть є соковитискач для томатів.

Щоб перевірити м’ясорубку в дії, можна спробувати приготувати смачну вечерю: котлети з овочами.

Оскільки це все-таки м’ясорубка, в першу чергу перевіримо, якою вона нам зробить фарш для котлет. Виробники заявили продуктивність м’ясорубки — 2,4 кг/хв, потужність 850 Вт.. Відомо, що найсмачніші котлети виходять з фаршу асорті. Тому візьмемо жилаву свинину, яловичину, і м’яке куряче філе.

До речі, саме зараз можна оцінити привабливий дизайн м’ясорубки, і зрозуміти, що громіздкою вона зовсім не виглядає. Завдяки своїм огруглым формами, м’ясорубка не тремтить і не ходить ходором навіть при переробці твердих продуктів.

Встановлюємо робочу частину: робиться це дуже легко, є широкий і зручний металевий лоток. В комплекті у м’ясорубки є 4 диска, а зберігаються вони в спеціальному відсіку корпусу. Для приготування фаршу можна взяти диск з самими великими отворами. Помістіть попередньо нарізане м’ясо в лоток. На корпусі приладу є кнопки «Старт/Стоп», і на всяк випадок «Реверс», хоча при максимальній потужності 2500 Вт він навряд чи знадобиться.

Мясорубка Gorenje фарш

Нарізане м’ясо можна проштовхувати штовхачем. Ви переконаєтеся, що всі варіанти фаршу з усіх видів м’яса вийдуть однорідними. Фарш потрібно перемішати, і не забути, що для котлет потрібні і інші інгредієнти. Перемелем сухарі, а для цього візьмемо середній диск. З твердими сухариками м’ясорубка обробляється легко і швидко.

Тепер — справа за цибулею. Оскільки у фарші він не повинен відчуватися явно, подрібнити його на дрібному диску. Ви здивуєтеся, але м’ясорубка цибулю перемолола в рідку кашку, і в ній нічого не застрягло. Додамо ще кілька інгредієнти: сіль, перець за смаком, і наш фарш для котлет готовий. Залишилося їх тільки посмажити.

До речі, четвертий диск призначений для формування тіста. Також є насадка для приготування кебе — порожнистих ковбасок. Їх теж легко зробити. Для основи знадобиться м’який фарш, який можна отримати, прогнавши куряче філе, а потім фарш через м’ясорубку три рази. Додамо сіль, спеції і борошно, встановлюємо насадку, і отримуємо порожнисті трубочки, які можна начинити будь-якою начинкою, наприклад начинкою з свинячого фаршу з твердим сиром і зеленню. Залишиться тільки защипнути фарш по краях, відновити форму ковбаски, і посмажити. А за допомогою довгої білої насадки і кишки можна готувати справжні домашні сосиски.

Мясорубка Gorenje

Який же вечеря без салату? Нашаткувати і натерти теж допоможе м’ясорубка. Зробіть простий, але смачний салат, скориставшись двома терками в комплекті м’ясорубки. На великій натремо сир, а дрібну використовуємо для моркви. Ви побачите, що до м’ясорубці додається барабан для шинкування, з його допомогою можна нашаткувати огірок тонкими кружечками. Перемішавши моркву і сир, додамо трохи часнику і майонез або сметану, змішуємо і прикрашаємо свіжим огірком. Готово!

А на закуску до наших котлет і ковбасок зробимо томатний сік. Допоможе в цьому насадка для томатів. Встановлюємо конструкцію, і тиснемо помідори. Для цього є спеціальна кнопка на панелі управління.

А тим часом ми перетворили всі наші заготовки під смачну вечерю. Приємного апетиту!

Мясорубка Gorenje вкусный ужин

У якості висновку зазначимо, що в м’ясорубці Gorenje MG2500 TJW є всі штуки, які потрібні на кухні. Купуючи всього один прилад, ви обзаводитеся цілим арсеналом. Додамо, що збірка хороша, деталі якісні, але а як працює, ви можете переконатися самостійно.

Купити ідеальну м’ясорубку можна в інтернет-магазині, правда, не у всіх. Переходьте за цим посиланням і робіть свій вибір.

Як правильно вибрати техніку для будинку і для роботи