Хлібопічки Moulinex у вас вдома

А ви знаєте, що обід вам здасться не такою ситною, якщо в меню не буде хліба? Якщо до того ж, спекти хліб в хлібопічці в домашніх умовах, а не купити в магазині, то різницю ви помітите відразу. Домашній хліб куди більш ситний і смачний, ніж магазинний, а процес приготування не займе у вас багато часу і сил. Сьогодні на сайті з новим оглядом — хлібопічки Moulinex.

Вірніше, навіть не одна хлібопічка, а цілих три: Moulinex ow 1101, Moulinex 2000, Moulinex 3022. З їх допомогою ви зможете приготувати смачні вироби, і не тільки звичайний хліб з простих інгредієнтів, навіть тісто для піци, але про все — по черзі.

Хлібопічки Moulinex цих трьох моделей — це бюджетний варіант хлібопічок, які будуть відмінно справлятися зі своїми обов’язками кожен день. Що вміє хлібопічка? Крім звичайного хліба вони вміють пекти багато всякої смакоти:

Солодкий і французький хліб, кекси, тісто, і навіть готувати варення.

У випадку, якщо у вас немає 3-4-х годин для приготування хліба за стандартною програмою, то ви можете завантажити всі ті ж інгредієнти, і вже через годину – півтора, отримаєте точно таку ж буханець. Вообщем і в цілому, у даних хлібопічок є 12 програм для приготування хліба. І серед них ви обов’язково знайдете ту, яка буде найбільш оптимальним варіантом для всієї родини.

Дітей та ласунів особливо порадує програма приготування солодкого хліба: і ситно, і смачно. А якщо в цьому ж пристрої ще й приготувати джем, то вийде смачний бутерброд до чаю.

Управління хлібопічок Moulinex

Управління технікою відбувається за рахунок спеціальних кнопок, винесених на приладову панель. Будь-яке програмне зміна відображається на приладовому дисплеї. А за самим процесом приготування можете підглядати в оглядове віконце. Тільки кришку бажано не відкривати, бо тісто погрожує впасти, і тоді сам хліб вийде провалений. Смак не зміниться, а буде виглядати вже не так красиво.

Ви можете вибирати колір скоринки рівня золотавості стандартно 3: світла, середня і темна. Крім усього іншого, ви можете підтримувати температуру хліба: весь найближчий час ваш виріб буде залишатися теплим.

Функції хлібопічок Moulinex

Крім того, якщо ви хочете прокидатися вранці від запаху свіжоспеченого хліба, то тут Moulinex вам в допомогу.

Функція відкладеного старту присутня у всіх моделях, ось тільки в Moulinex ow 1101 і Moulinex ow 3022 на 15 годин, а в Moulinex 2000 — на 13. Різниця невелика, по суті, і того і того вистачить, щоб хліб був готовий з ранку, або по приходу з роботи.

По закінченні роботи, пристрій подасть звуковий сигнал, дуже голосно, і цілком виразно. До речі сказати, «говорити» ці хлібопічки дуже люблять, тому пищать з будь-якого приводу. А якщо під час роботи цих міні-пекарень відбудеться перебій электронергии, то запасу пам’яті цієї розумної техніки вистачить на 7 хвилин. Вам залишається сподівається, що за цей час електроенергія з’явиться знову.

Чаша для приготування хліба має антипригарне покриття, а значить підгорілі боки вашого хліба зовсім не страшні. До того ж, в комплекті з усіма хлібопічками йдуть книга рецептів, мірний стакан і ложка, щоб всі страви виходили за обраним рецептом.

Хлебопечка Moulinex1101

Хлебопечка Moulinex 2000

Хлебопечка Moulinex 3022

Потужність хлібопічок Moulinex

Якщо говорити про розходження в представлених моделях, то почати можна з потужності. В цьому питанні кожен пристрій індивідуально. Мінімальною потужністю володіє хлібопічка Moulinex ow 1101 — 600Вт. Недалеко пішла Moulinex 2000, її потужність 610 Вт, Moulinex 3022 вирвалася вперед, її потужність становить 650 Вт.

Який хліб вийде?

Що ж стосується вибору розміру хліба, то для кожної міні-пекарні це питання також індивідуальний. Цілих три різновиди хліба може приготувати Moulinex 2000, 500, 750 і 1000 грам. Дві інші хлібопічки вміють готувати лише два варіанти хліба: Moulinex ow 1101 на 700 і 900 грам, а Moulinex 3022 на 750 і 1000 грам.

З цього ми бачимо, що максимальний обсяг випічки двохтисячної і трьохтисячної моделей 1 кг, а тисячної серії — 900 грам.

Відмінності хлібопічок

Також різниця є і в матеріалі, з якого виготовлена техніка: Moulinex ow 1101 і Moulinex 2000 виконані з пластику. Вони легкі, і завдяки цьому більш дешеві. А ось Moulinex 3022 повністю виконана з нержавіючого металу, значить вона буде служити вам дуже довгий час.

Хотілося б відзначити якість інструкцій: для всіх трьох моделей вони виразні, все розписано детально, з корисними порадами, рецептами і докладними інструкціями. А також — таблиці можливих несправностей та способи їх усунення.

Говорити про високу якість магазинних продуктів останнім часом, на жаль, не доводиться. Тому тим, кому не байдуже своє здоров’я і здоров’я своїх близьких, така техніка доведеться за смаком. До того ж, не кривлячи душею варто зауважити, що домашній хліб куди смачніше магазинного. І ще один плюс: домашній хліб не черствіє дуже-дуже довго.

А тепер — самі улюблені рецепти володарів хлібопічок Мулинекс

Рецепт просто смачного хліба в хлібопічці Мулинекс

Хлеб в хлебопечке Moulinex

На кілограмовий хліб беру: 400 гр.води (теплою, можна 50/50 з молоком), 1 яйце, олію, 1ст. л. цукру, 1ст. л. солі, 1ст. л. швидкорозчинних дріжджів і грам 700 борошна. Засинаю в тій послідовності, в якій перерахувала. Мої чоловіки люблять хліб саме за цим рецептом. Виставляю програму для випічки звичайного білого хліба на 1 кг.

Каша кукурудзяна в хлібопічці Мулинекс

Приготувати кашу в хлібопічці можна з будь-якої крупи — пшоняна, гречана і навіть манної — але мені подобається саме кукурудзяна: вона сама примхлива, готувати її далеко не завжди є настрій, але в якості річного гарніру вона просто незамінна.

Кукурузная каша в хлебопечке Moulinex

Воду кип’ятимо. Висипаємо в чашу хлібопічки крупу, олію, спеції, сіль і цукор. Зверху виливаємо окріп. Включаємо хлібопічку, режим «Варення» або «Джем». Після того, як перший цикл приготування завершиться, спробуємо кашу — якщо влаштовує, виймаємо контейнер хлібопічки. Якщо хочеться погустіше і щільніше — включаємо ще раз. Виймаємо кашу з чаші хлібопічки — її можна посипати тертим сиром, дрібно нарубаної зеленню і часником, а потім подати гарячою з шашличком і свіжими овочами. Це просто фантастика!

Хліб Сільський в хлібопічці Мулинекс

Хлеб деревенский в хлебопечке Moulinex

Програма 3: вода-365 мл, сіль-1 ч. л., цукор-1 год л., борошно в/с-390 р., житнє борошно-60 р., гречка(проділ)сухий — 80 р., дріжджі-1.5 ч. л., вихід 900 р. Все зважую на електронних вагах, а рідини мірним стаканом.

Якщо хочеться темного хліба, купую квасний концентрат(сусло), розводжу 3 ст. л. в потрібному кол-ве води, і роблю хліб з цілісної муки (програма 4). Дуже смачний!

Завжди роблю тісто на пельмені і чебуреки, локшину за програмою 11, але рівно 30 хв. і вимикаю. Склад: вода-130мл, яйце-1 шт. сіль-0.5 ч. л., борошно 350г. (на 3-4 порції пельменів). Додавати або змінювати можна. За 1.5 години до кінця випічки обережно(дочекавшись зупинки) — знімаю гвинт-мішалку.

Бородінський хліб в хлібопічці Мулинекс

Бородинский хлеб в хлебопечке Мулинекс

За цим рецептом у хлібопічці виходить саме той Бородинський хліб, який ми купували років 20 тому.
Інгредієнти для бородінського хліба в хлібопічці:

  • 250 гр. пшенич. борошна
  • 370 гр. ржан. борошна
  • 3 чайн. л. дріжджів
  • 2 ст. ложки яблучного оцту 6%
  • 1 ст. ложка цукру
  • 3 ч. ложки солі
  • 2, 5 ст. ложки меду
  • 5 ст. ложок рослинного масла
  • 450 гр. киплячій воду змішати з 5 ст. ложками сухого квасу

Закласти в ємність в рекомендованій виробником послідовності. Випікати житній Бородинський хліб в режимі «житній хліб». Скоринка – темна. Хліб виходить ароматним і смачним, яким і повинен бути «Бородинський» хліб.

Якщо ви ще не визначилися, яка хлібопічка краще, рекомендуємо вам скористатися цінними порадами експертів з цього відео. Масу корисних рекомендацій про те, як вибрати хлібопічку дивіться тут!

Як правильно вибрати техніку для будинку і для роботи